Salgsheste

Vi har altid heste til salg. Kontakt Heidi Sørensen, hvis du mangler en kommende Dansk Varmblods dressurhest. Tlf: 40779794, Mail: hs@mindre.dk

Dansk Varmblod logo

Heste til salg

Her kan du se de Dansk Varmsblodsføl vi avler, nogle sælges som føl, andre er i dressurtræning i nogle år, før de sættes til salg. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere, hvis en hest fanger din interesse eller med andre spørgsmål, da vi ikke altid når at opdatere hjemmesiden.

2023-10-12T10:56:11+00:00

Minds Diva

Minds Diva er en smuk 2 ½ års hoppeplag efter D'Avie / BH Zatchmo / Don Romantic. Hun har 3 gode gangarter og er vant til at blive håndteret. Diva er social og er vant til at gå på fold med andre ungheste. Diva er født og opvokset på ejendommen og hun kan stå på stald eller gå i løsdrift.

Avlshopper

Solgte heste

2022-08-25T11:27:44+00:00

Minds Ferrari

Minds Ferrari er en meget ridelig, velgående 4 års vallak er efter Franklin / Blue Hors Romanov / Espri. Ferrari er en positiv hest, som kan lide at gå til ridning. Han har 3 gode taktfaste gangarter med stort potentiale i trav og virkelig god balance i galop. Ferrari er under uddannelse og har masser af uudnyttet kapacitet. Ferrari er en social hest, som er vant til at gå på fold med andre ungheste.

2021-11-05T11:40:53+00:00

Matina Zack

Vores skønne ridehest, Matina Zack, var i ridning ved Maria Anita Andersen i et par måneder og blev solgt gennem Maria. ❤️ Maria beskriver Matina således: Matina er en udtryksfuld, meget arbejdsvillig, følsom og let ridelig hoppe. Hun er meget lærenem, og har et stort “gåpåmod”. Hun er kun lige påbegyndt indlæring af changementer, men tager godt imod dem.