Team

MindandHorse Team Anders Madsen

Anders Madsen

Jeg er opvokset på en gård, med store belgiske heste og en far som elskede dem. Min tilgang til dyr er at de skal have max velfærd når vi mennesker vælger at begrænse deres frihed og udnytter deres styrke. Hestene giver mig ro og stresser mig af. Min passion er at få ryttere til at være vågne i forhold til egne spændinger og hestens signaler.
Jeg er Certificeret Mindfulness Formidler og har mediteret med en daglig praksis igennem mere end 30 år. Dertil har jeg erfaring som terapeut og coach igennem mere end 30 år, været selvstændig leder siden 1985 og arbejdet som konsulent siden 1993.
Du kan læse mere om min tilgang til meditation og mindfulness, lytte til guided mindfuless m.m. på vores hjemmeside www.mindretreat.dk

MindandHorse Team Heidi Sørensen

Heidi Sørensen

Heste har altid været min store passion. Jeg red og havde egen hest fra jeg var 8 år. Jeg har i mange år modtaget undervisning bla. fra Laila Aarrejärvi Bilstrup, Susanne Barnow m.fl.
Ved siden af Mind&Horse arbejder jeg som leder og konsulent, med terapi, behandling og undervisning, og dette smitter naturligvis af på den måde jeg tænker om hestene. Eksempelvis mht. betydning af nærvær, nervesystem, personlighed m.m.
Jeg modtager i dag undervisning af Maria Anita Andersen.

Hjemmeside og grafisk kommunikation

Addie Nors Madsen står for opsætning, design og vedligehold af hjemmeside, brochurer o. lign.

Fotos

Billederne på hjemmesiden er for en stor dels vedkommende taget af Pernille Hansen fra P. Hansen Photography