Minds Danny Zuko

Minds Danny Zuko er føl efter F: Donkeyboy, MF: De Noir, MMF: Rubinstein1

Navn: Minds Danny Zuko
Fødselsår 2022
Stangmål:
Dressur: Dressurhest
Race: Dansk Varmblod
Køn: Hingsteføl

Pris er 50-75.000

Minds Danny Zuko er en stor 1 års hingsteplag (f. 2022) efter Donkeyboy/De Noir/Rubinstein1.  Danny Zuko er en velproportioneret, langbenet og storrammet hingsteplag med et godt bevægelsesmønster. Danny Zuko er passet med smed og vaccinationer og er vant til at gå i flok med andre ungheste. Danny Zuko er efter Vimogaardens Rihanna, som er ud af en meget præstationsstærk hoppestamme.  Donkey Boy har mange toppræstationer i både avl og dressur nationalt, såvel som internationalt. Danny Zuko er født og opvokset på Mind&Horse og han kan stå på stald eller gå i løsdrift.

Moren er Vimogaardens Rihanna, født 26/5 2011 efter De Noir/Rubinstein I/Rosenkavalier.
Rihanna er ud af en præstationsstærk hoppestamme, og har både hel og halvsøstre som konkurrerer / har konkurreret i grandprix nationalt og internationalt. Hoppestammen præger afkommene med et fantastisk sind og en enorm ridelighed, kombineret med rigtig gode rammer og 3 rigtig gode gangarter.
Vimogårdens Rosalina helsøster, som har avlet den norske politihest Jotun (tidligere Vimogården Wilbur).
Vimogårdens Ricca Donna helsøster juniorlandsholdet i Norge med Julia Hammer.
Vimogårdens Roxane halvsøster, som går grand Prix klasser med Betina Jæger.
Vimogårdens Ricardo, som går svær dressur med Daniel Bachmann.
Vimogardens Roberto som konkurrerer i Intermediare og Grand Prix-klasser.

Faren er den velkendte dressurhingst Hesselhøjs Donkey Boy. Først skabte han selv overskrifter på dressurbanerne, nu gør hans afkom det samme.
Hesselhøj Donkey Boy; præmiehingst ved sin kåring i Dansk Varmblod i 2015, suveræn vinder af sin 35-dages test (skridt og galop: 9,5, trav: 8,5), fløjhingst i Dansk Varmblod i 2016, bronzevinder ved VM for ungheste i 2017, finalist i 2018 og sølvvinder i 2019 for de 7-års (skridt og perspektiv: 10, trav: 9,5, galop: 9) samt vinder af DRF’s dressurchampionat for 4-, 5-, 6- og 7-års. I mellemtiden har Donkey Boy avanceret til lilletur med stor succes. Han er ydermere udnævnt elitehingst i Dansk Varmblod grundet egne og afkoms imponerende resultater og har opnået opdrættermedalje i guld.

1 årig helsøster kan ses ved interesse

Minds Danny Zuko okt. 22.

Minds Danny Zuko 2 months old