Dressurundervisning

Dressurundervisning ved MindandHorse

Vi har forskellige dressurundervisere tilknyttet Mind&Horse

Nedenfor kan du læse lidt om dem vi pt. tilbyder undervisning ved.

Datoer offentliggøres under begivenheder på vores facebookside.

Du er velkommen til at komme forbi på Smedebakken 6 og overvære undervisningen, hvis du har lyst til at kigge på.
Hvis du er interesseret i at være med, så send os en besked. Vi starter om eftermiddagen. Kontakt Heidi Sørensen, hvis det har interesse.

Laila Aarrejärvi Bilstrup

Laila Aarrejärvi Bilstrup Dressurunderviser ved MindandHorse

Ønsker du at tage fuldt lederskab over dine rideture og opleve en større glæde ved ridningen, samt at ride med større overskud og overblik på stævnebanen, så kan det her være noget for dig.

“Mentaltraining is not for the mentally weak, but for the strong to grow stronger”, er et mantra for Laila, der kombinerer sin tyske uddannelse som dressurrytter, med en uddannelse som Performance Coach, nemlig Rasmus Baggers Master of Mental Training.

Laila har det meste af hendes liv været i et konkurrencepræget miljø b.la. som berider i Tyskland og som selvstændig igennem 20 år. De sidste 15 år har hun arbejdet med selvudvikling og mærket på egen krop hvilken betydelig forskel det kan gøre for livskvaliteten.

Ud fra idéen om, at 80% af vores resultat kommer gennem vores mentale arbejde, træner hun dit fokus, imens du rider, så oplevelsen bliver mere positiv. Ved at flytte fokus fra krav om at præstere til at have øje for samarbejdet mellem dig og din hest, udvikler du din evne til at få den bedste ridetur, så ofte som muligt, hvilket også giver gode resultater. Dit humør bliver nemlig til hestens humør.

Laila underviser hos os hver mandag fra 17-19.

Maria Anita Andersen

Maria Anita Andersen Dressurunderviser ved MindandHorse

Vi tilbyder løbende dressurundervisning ved Maria Anita Andersen.

Maria er uddannet berider fra 2006 og har arbejdet som sådan hos Blue Hors i otte år. Fra 2014 har hun været selvstændig, og i 2017 blev hun sideløbende ansat hos Dansk Ride Forbund som underviser på ridelærer-, rideinstruktør- og berideruddannelsen. Siden 1. okt. 2019 har Maria sin daglige gang på Helgstrand Academy, hvor hun står for den daglige drift og har ansvar for at undervise og udvikle staldens heste og ryttere.

Sissel Ulbæk

Sissel Ulbæk Dressurunderviser ved MindandHorse

Sissel er tilknyttet hos os i forbindelse med tilridning og som ekstern underviser i Horsemanship ved behov.

Sissel driver Young Horse Performance, hvor hun arbejder meget med tilridning, ungheste og problemheste. Meget af hendes arbejde foregår fra jorden.

Hun har gennem de seneste år har arbejdet for blandt andet Blue Hors, Elite Horsemen i Holland (Will Rogers og Tristan Tucker), Dan Keen i Texas (blev nr. 5 til verdensmesterskabet for tilridning af ungheste 2014, der afholdes i Kentucky), samt Jason Leitch i Australien.

Læs mere om Sissel på hendes hjemmeside.