Dressurundervisning

Undervisning, Photo P. Hansen Photography

Vi har løbende forskellige undervisere tilknyttet Mind&Horse

Datoer offentliggøres under begivendeheder på vores facebookside.

Du er velkommen til at komme forbi på Smedebakken 6 og overvære undervisningen, hvis du har lyst til at kigge på.
Hvis du er interesseret i at være med, så send os en besked. Vi starter om eftermiddagen. Kontakt Heidi Sørensen, hvis det har interesse.

Yvonn Coleman-Larsen

Yvonn Coleman

Vi tilbyder løbende dressurundervisning ved Yvonn Coleman-Larsen.

Yvonn underviser i klassisk dressur med en dynamisk og moderne undervisnings stil. Hun bruger sports psykologi til at hjælpe rytteren med at få mere ud af undervisningen. Hendes filosofi er at dressur skal være enkelt!

Pr 1/10 flyttede Yvonn Coleman-Larsen og hendes 2 heste, ind i vores nye stald. Yvonn har boet 30 år i USA, hvor hun har levet af at ride, undervise og være dommer. Yvonn er uddannet berider i USA i 1995 og et par år derefter som dressur dommer.

Yvonn har været 10 år på en stor farm i Colorado hvor hun var hovedinstruktør og havde ansvaret for trænings- og uddannelsesprogrammet af de 85 heste.
Efterfølgende har Yvonn været dommer og underviser i 12 år på østkysten. Yvonn har redet FEI klasser i Florida i de sidste 4 år, inden hun rejste tilbage til Danmark.

Maria Anita Andersen

Vi tilbyder løbende dressurundervisning ved Maria Anita Andersen.

Maria er uddannet berider fra 2006 og har arbejdet som sådan hos Blue Hors i otte år. Fra 2014 har hun været selvstændig, og i 2017 blev hun sideløbende ansat hos Dansk Ride Forbund som underviser på ridelærer-, rideinstruktør- og berideruddannelsen. Siden 1. okt. 2019 har Maria sin daglige gang på Helgstrand Academy, hvor hun står for den daglige drift og har ansvar for at undervise og udvikle staldens heste og ryttere.

Sissel Ulbæk

Sissel er tilknyttet hos os i forbindelse med tilridning og som ekstern underviser i Horsemanship ved behov.

Sissel driver Young Horse Performance, hvor hun arbejder meget med tilridning, ungheste og problemheste. Meget af hendes arbejde foregår fra jorden.

Hun har gennem de seneste år har arbejdet for blandt andet Blue Hors, Elite Horsemen i Holland (Will Rogers og Tristan Tucker), Dan Keen i Texas (blev nr. 5 til verdensmesterskabet for tilridning af ungheste 2014, der afholdes i Kentucky), samt Jason Leitch i Australien.

Læs mere om Sissel på hendes hjemmeside.